banner43

Paşaköy FK’da Rıdvan Türküler dönemi

2023-2024 SEZONUNDA MANİSA 1. AMATÖR KÜME'DE ŞAMPİYONLUK YOLUNDA MÜCADELE EDECEK PAŞAKÖY FK, ŞAMPİYONLUK MAZİLERİ OLAN VE SON OLARAK 2022-2023 SEZONUNDA KOLDERE FK İLE ŞAMPİYONLUK YAŞAYAN TECRÜBELİ TEKNİK DİREKTÖR RIDVAN TÜRKÜLER İLE SÖZLEŞME İMZALADI.

Paşaköy FK’da Rıdvan Türküler dönemi

2023-2024 sezonunda Manisa 1. Amatör Küme’de Şampiyonluk yolunda mücadele edecek Paşaköy FK, şampiyonluk mazileri olan ve son olarak 2022-2023 sezonunda Koldere FK ile şampiyonluk yaşayan tecrübeli teknik direktör Rıdvan Türküler ile sözleşme imzaladı.

Paşaköy FK Yönetiminden yapılan açıklamada, "İki sezondur kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu sene yeni yapılan kendi sahamızda ve kendi taraftarımızın huzurunda şampiyon olup Süper Amatör’e çıkmak istiyoruz. Teknik Direktörümüz Rıdvan Türküler’e Paşaköy FK’ya hoş geldin diyor, Paşaköy FK Arma altında başarılı bir sezon diliyoruz. Tüm takımlarımıza hayırlı sezonlar dileriz" denildi.

Başarılı Teknik Direktör Rıdvan Türküler ise, "Az laf, çok çalışma. Özveri, birliktelik, aile ortamı bizi başarıya götürecek en önemli gücümüz olacak. İnşallah hep birlikte başaracağız. Tüm takımlara yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61