banner43

Fatsa’ya yeni okul

AYAZLI MAHALLESİNDE YENİ OKUL YERİ HAZIRLIĞI

Fatsa’ya yeni okul

Her geçen gün daha fazla göç alan ve nüfusu 10 binin üzerinde olan Ordu’nun Fatsa ilçesi Ayazlı Mahallesi’nin okul ihtiyacını karşılamak için 24 derslikli yeni bir ilkokul yapılması için hazırlıklar başladı.

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Ayazlı Mahallesi Derya Konakları mevkisinde alan tesviyesi işi devam eden yere ilkokul inşaatı yapılması için ihale süreci bekleniyor.

Ayazlı Mahallesi’nde Hasan Yahşi İlk/Ortaokulu, İlhan Haznedar Ortaokulu, Fen Lisesi, Necip Fazıl Anadolu Lisesi, Şehit İbrahim Kılıç Anadolu Lisesi, Şehit Birol Yavuz Ortaokulu, Zekiye Karamolla Anaokulu Lisesi’nden sonra 24 derslikli yeni bir ilkokul yapılması için hazırlıklar sürüyor.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Milletvekili Mahmut Özer’e yeni okul binaları yatırımları için teşekkür ederek, “Sayın Bakanımızın yeni okul inşaatlarını yatırım planına aldırmasıyla biz de belediye olarak alan hazırlama konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ayazlı Mahallesi’ne yapılan ilkokuldan sonra Mehmet Zahit Ortaokulu ve Dolunay İlkokulu inşaatlarımız da var. Tüm kurumlarımızla el ele vererek şehrimizin okul ihtiyacını karşılamak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61