Ç A M G R O U P F O R E I G N T R A D E I N C.
Hakkımızda

Çam Grup Dış Ticaret A.Ş.

Çam Grubu Dış Ticaret A.Ş. 2006 yılında bir Çam Grup Şirketi olarak kurulmuştur.

Çam Grup Dış Ticaret A.Ş. kuruluşundan bu yana istikrarlı bir şekilde büyüyerek, Türkiye'nin ithalat ve ihracatının gelişimine önemli bir katkı sağlamış, tecrübesi ve güvenilirliği ile sektöre değer ve çeşitlilik kazandırmıştır. Bu profesyonel ve doğru yaklaşımları Çam Grubu, uluslararası şirketler için distribütorlük yapan saygın bir firma haline getirmiştir. İnsan kaynakları ve gelişimine önem veren, beklentileri kalite ve güvenilirlikle karşılayan, iş ahlakı ve bütünlüğü konusuna ayrı ayrı odaklanarak en iyisi olma yolunda her zaman istikrarlı bir şekilde ilerleyen Çam Grup, temel prensipleri arasında yer alan müşteri odaklı yaklaşımlarını ve profesyonel operasyon stratejilerini daha fazla güçlendirmek ve geliştirmek için hedeflerine doğru, kararlılıkla ilerlemektedir.
Ali Okan ÇAM
Hakkımızda
Kuruluş 2006

Menzi Muck

Gallen Rheintal merkezli Menzi Muck AG, İsviçre'deki tek inşaat makineleri üreticisidir. Mobil ve  çok amaçlı eksgavatörleri ile İnşaat endüstrisi, ormancılık teknolojisi, su ve ortak hizmetler, özel inşaat mühendisliği, ray yapımı, u.v. ve benzeri bir çok çeşitli işler için kullanılır.

1966'da Menzi Muck'ın durdurulamaz zaferi başladı. Bu zamana kadar, geleneksel inşaat makinelerinin hiçbiri zor eğimli alanlarda çalışmaları için kullanılmıyordu. Efsanevi masal figüründen ilham alınarak üretilen  (Muck - hepsini yapabilen küçük adam), ilk makine 1966'da teslim edildi.

Daha Fazla
Menzi Muck

RSP GmbH

RSP ‘nin felsefesi, müşterileri ile yakın ilişkiler kurarak, onları gelecekte yeni fikirler ve kaliteli işler ile bir adım daha ileriye taşımak üzerine kuruludur. Bu yaklaşım, müşterileriyle gerçek bir ortaklığa dönüşen, ve onlar için teknik olarak sofistike ürünler üretmeye teşvik eden bir süreci destekler.

Daha Fazla
RSP GmbH

Qingdao Everun Machinery

Qingdao Everun Makineleri

Tekerlekli yükleyicilerimizin çoğu, Avrupalı ​​müşterilerin önerisine dayanarak tasarlanmıştır. Artık ürünlerimiz 30'dan fazla ülkede çalışmakta ve Türkiye’den ÇAM GROUP DIŞ TİCARET A.Ş. ile ticaretimiz bulunmaktadır.

 

Daha Fazla
Qingdao Everun Machinery

Kima

K2500T lastikli yükleyici, tarım ve peyzaj işlerinde kullanılan küçük ve güçlü bir makinedir. Euro 5 motorla güçlendirilmiştir. Operatör kabinleri kullanım kolaylığı ve konforu sağlamak için tasarlanmıştır. İhtiyaca göre farklı ataçman seçeneği sunar. Belden kırmalı olması hareket kolaylığı sağlar, küçük ve dar alanlar için idealdir.

Daha Fazla
Kima

Bize ulaşmak istiyorsanız.

İletişime Geçin