banner43

Gönüllü gençler domates tarlasında hasat yaptı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞINCA GENÇLERİN TOPLUMA KARŞI SORUMLULUK DUYGULARININ GELİŞTİRİLMESİ AMACIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN GÖNÜLLÜLÜK FAALİYETLERİ ÇERÇEVESİNDE MANİSA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI SARUHANLI GENÇLİK MERKEZİ GENÇLİK LİDERLERİ VE GÖNÜLLÜ GENÇLERİ TARLADA DOMATES HASADINA KATILDI.

Gönüllü gençler domates tarlasında hasat yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığınca gençlerin topluma karşı sorumluluk duygularının geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen gönüllülük faaliyetleri çerçevesinde Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Saruhanlı Gençlik Merkezi gençlik liderleri ve gönüllü gençleri tarlada domates hasadına katıldı.

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı gençlik merkezleri gönüllülük faaliyetlerine bir yenisini ekledi. Gönüllü gençler Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesi’ndeki domates tarlasında çalışan mevsimlik tarım işçilerini ziyaret ettiler, domates topladılar. Sofraya gelen tarım ürünlerinin ne zor şartlar altında toplandığını yerinde gören gençler, domates toplamanın kendileri için güzel bir deneyim olduğunu ifade ettiler.

Mevsimlik tarım işçileri ise gençleri burada görmekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, yardımları için teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61