banner43

Başkan Kocaispir Yavuzlar’da çalışmaları denetledi

YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKANI FATİH MEHMET KOCAİSPİR, FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN YAVUZLAR MAHALLESİ’NDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.

Başkan Kocaispir Yavuzlar’da çalışmaları denetledi

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Yavuzlar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceledi.

Yavuzlar Mahallesi 4071 sokakta gerçekleştirilen kaldırım düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Kocaispir inceleme sonrasında, Yüreğir genelinde vatandaşların daha konforlu bir ulaşıma kavuşmalarını sağlamak için çalıştıklarını belirtti. Kocaispir, ilçenin dört bir köşesinde ihtiyaç duyulan tüm sokaklarda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin özveriyle çalışmaya devam ettiğini söyledi.

Çalışmalar hız kesmeden devam edecek

Hedefimiz Yüreğir’deki yollarımızın ihtiyaçlarını karşılayacaklarını dile getiren Kocaispir, “Yüreğir’deki yolların asfalt, kaldırım ve yama gibi ihtiyaçlarını tamamlayıp hemşerilerimizin problemsiz olarak bu yolları kullanması sağlamaktır. Yavuzlar’ da devam eden kaldırım yenileme çalışmalarımızın hemen ardından sokağımızı sıcak asfaltla buluşturacağız” dedi. Kocaispir, “Yüreğir’in birçok noktasında asfalt, sathi kaplama, kaldırım ve parke çalışmaları yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, merkeze uzak mahallelerde de hizmet ağını her geçen gün artırarak hemşerilerimizin sorunlarını çözüyor” ifadelerine yer verdi. Çalışmaların hız kesmeden süreceğinden bahseden Kocaispir, Yüreğir’de hizmetin özenli bir planlama ile merkezde ve merkeze uzak mahallelerde koordinasyon içerisinde yürütüldüğünü belirtti.

"Hemşerilerimizin hizmetindeyiz"

Kocaispir, göreve geldikleri günden beri Yüreğir için çalıştıklarını ve Yüreğir’lilerin hizmetinde olmaya devam ettiklerini söyledi. İlçe merkezi başta olmak üzere mahalle mahalle planlı ve titiz bir çalışma sürdürdüklerini söyleyen Kocaispir, “Yazın sıcağında kışın soğuğunda büyük bir özveriyle çalışan, ilçemizin her mahallesinde her sokağında alın teri döken personellerimizi yürekten kutluyor, kolaylıklar diliyorum. Yüreğir’i yollarıyla, parklarıyla ve sosyal yaşam alanlarıyla yeniliklere kavuşturmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61