banner43

Yüreğir Belediyesinden 3 hizmet birden

TESİSLERİN PROTOKOLÜ, YÜREĞİR BELEDİYE BAŞKANI FATİH MEHMET KOCAİSPİR İLE YÜREĞİR BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ UĞUR SAYILKAN ARASINDA İMZALANDI.

Yüreğir Belediyesinden 3 hizmet birden

Yüreğir Belediyesi, hayırsever Sayılkan ailesinin desteği ile aile sağlığı merkezi, kütüphane ve muhtarlık binasından oluşan kompleksi ilçeye kazandırdı

Seyhan ve Haydaroğlu Mahallelerine hizmet verecek olan, içerisinde aile sağlığı merkezi, Kütüphane ve muhtarlık binasından oluşan kompleks, Sayılkan ailesinin desteği ile ilçeye kazandırıldı. Tesislerin protokolü, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ile Yüreğir Belediyesi Meclis Üyesi Uğur Sayılkan arasında imzalandı.

Desteklerinden dolayı Sayılkan ailesine teşekkür eden Kocaispir, “Seyhan ve Haydaroğlu mahallemize kazandırdığımız bu 3 tesisimiz bölgede ciddi bir eksikliği gidermiş olacak inşallah. Yaklaşık Bin 200 metrekare alanda inşa edilen Aile Sağlığı Merkezimiz; 112 Acil Sağlık Hizmeti birimi, acil ve tıbbi müdahale odası, 6 hekim odası, aşılama ve bebek-çocuk izlem odası, gebe izlem ve üreme izlem odası ile mahalle sakinlerimize konforlu ve kaliteli sağlık hizmeti sunacak. Ayrıca Aile Sağlığı Merkezimizin hemen yanında yeni muhtarlık binamızı ve mahalle kütüphanemizi de hemşerilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle güzel bir hizmete desteklerinden dolayı Sayılkan ailemizin kıymetli üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

İçerisinde 3 tesisi barından alanda çocuk ve dinlenme parkı çalışmalarının da tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Kocaispir, “Her şey Yüreğir’imiz için. Tesislerimiz Yüreğir’imize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61