banner43

Yenişehir’de miniklerin ellerinden limonata etkinliği düzenlendi

DİYARBAKIR'DA, YENİŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN ÇOCUK YAŞAM PARKI'NDA ÖĞRENCİLERİN KAS GELİŞİMİ SAĞLAMAK VE TAT DUYGULARINI GELİŞTİRMEK AMACIYLA LİMONATA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ.

Yenişehir’de miniklerin ellerinden limonata etkinliği düzenlendi

Diyarbakır’da, Yenişehir Belediyesi tarafından Çocuk Yaşam Parkı’nda öğrencilerin kas gelişimi sağlamak ve tat duygularını geliştirmek amacıyla limonata etkinliği düzenledi.

Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından çocuk yaşam parkında 60 öğrencinin katılımıyla öğrencilerin yaz aylarında serinlemeleri ve C vitamini almaları için düzenlenen limonata partisinde öğrenci velileri de katıldı. Çocukların yaptığı limonatalar daha sonra velilere dağıtıldı.

Çocukların sevinçlerine ortak olduklarını belirten Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, “Çocuk Yaşam Parkı’mızda bulunan çocuklarımıza yönelik olarak farklı etkinlikler düzenleyerek onların hayal dünyalarının zenginleşmesini sağlıyoruz. Etkinliklerimiz ile çocuklarımız hem sosyalleşiyor hem de okula hazırlanmış oluyorlar. Sıcakların arttığı bu günlerde de çocukların serinlemesini, bolca C vitamin almasını, kas gelişimlerini sağlamak ve tat duygularını geliştirmek amacıyla Limonata Etkinliği düzenledik. Çocuklarımızın ellerinden özenle yapmış oldukları limonatalarını içme fırsatı bulduk. Minik ellerine sağlık diliyorum. Gözleri ışıl ışıl parlayan çocuklarımızın sevinçlerine ortak olmak bizleri fazlasıyla mutlu etti" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61