banner43

Bismil ve Hanili gençler Hazar Uyanış Gençlik Kampında

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, TATİL YAPMA İMKANI OLMAYAN ÇOCUK VE GENÇLERE YÖNELİK DÜZENLEDİĞİ ÜCRETSİZ YAZ KAMPINDA BİSMİL VE HANİLİ GENÇLERİ AĞIRLADI.

Bismil ve Hanili gençler Hazar Uyanış Gençlik Kampında

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, tatil yapma imkanı olmayan çocuk ve gençlere yönelik düzenlediği ücretsiz yaz kampında Bismil ve Hanili gençleri ağırladı.

Büyükşehir Belediyesi’ne ait Elazığ’ın Maden ilçesi Gezin Mahallesinde yer alan Hazar Uyanış Gençlik Kampında tatil yapma imkanı bulunmayan gençler bir hafta boyunca tatil yapıyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı merkez ve ilçelerdeki Bilgievi ve Akademi Liselerde eğitim gören öğrenciler, yaz ayının başlamasıyla beraber Uyanış Gençlik Kampında eğitimin yanı sıra spor faaliyetlerine katılım sağlıyor, yeteneğine uygun kulüp faaliyetlerine katılarak bilgilerini daha fazla pekiştirme imkanı buluyor.

Hazar Uyanış Gençlik Kampı, bu hafta Bismil Prof. Dr. Aziz Sancar ve Hani Gürbüz Bilgievi öğrencilerini konuk etti. Çocukların ve gençlerin fiziksel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla sportif faaliyetler çerçevesinde her gün belirli saatlerde yüzme, futbol, basketbol, satranç, tenis ve voleybol etkinlikleri düzenlenirken kamp dönemi boyunca her gün belirlenen saatlerde yarı olimpik yüzme havuzunda vakit geçiriliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61