banner43

Kayapınar’da kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor

DİYARBAKIR’DA KAYAPINAR BELEDİYESİ, İLÇEDE KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

Kayapınar’da kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor

Diyarbakır’da Kayapınar Belediyesi, ilçede kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Dicle Elektrik’in enerji hatlarını yer altın alması ve aydınlatma projesi çerçevesinde Kayapınar Belediyesi de eş zamanlı olarak kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar çerçevesinde 110 bin metrekare kaldırım ve kilitle parke taşı döşenecek.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, "2023 yılında hem aydınlatma sorunun çözülmesi hem de elektrik kesintilerinin en aza indirilmesi için detaylı bir çalışma Dicle Elektrik tarafından yürütülüyor. Biz de hızlı ve eş zamanlı olarak yaptığımız planlama ile tahrip olan kaldırımlarla birlikte ihtiyaç duyulan yeni kaldırımları da kısa zamanda tamamlama gayreti içindeyiz" dedi.

Başkan Karaman, çalışmalarının yoğun bir tempoyla sürdürüldüğüne ifade ederek, “Tarihin en sıcak günlerinin yaşandığı bu günlerde, çalışmalardan dolayı vatandaşlarımıza kısa süreli bir rahatsızlık verdiklerinin farkındayız. Ancak mümkün olan en kısa sürede kaldırımları yenilemek ve yeni yollar yapmak için ellerinden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61