banner43

Diyarbakırlı milli karateci, uluslararası turnuvada gümüş madalya kazandı

DİYARBAKIR YURDUM SPOR KULÜBÜ'NÜN MİLLİ KARATECİSİ SENA KIZILASLAN, 11-13 AĞUSTOS’TA BURSA'DA YAPILAN 4. GEMLİK ULUSLARARASI KARATE TURNUVASI'NDA 61 KİLO BÜYÜKLER KATEGORİSİ'NDE GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI.

Diyarbakırlı milli karateci, uluslararası turnuvada gümüş madalya kazandı

Diyarbakır Yurdum Spor Kulübü’nün milli karatecisi Sena Kızılaslan, 11-13 Ağustos’ta Bursa’da yapılan 4. Gemlik Uluslararası Karate Turnuvası’nda 61 kilo Büyükler Kategorisi’nde gümüş madalya kazandı.

Türkiye’nin yanı sıra 14 ülkeden 138 kulüp ve 1950 sporcunun katılım sağladığı turnuvada 61 kilo U-21 yaş altı Büyükler Kategorisi’ndeki tüm rakiplerini yenerek adını finalle yazdırmayı başaran Kızılaslan, finalde rakibine 7-6 gibi bir skorla yenilerek gümüş madalyayı Diyarbakır’a kazandıran isim oldu.

Türkiye Karate Milli Takım Antrenörü ve Bölge Antrenörü Mehmet Yazar, turnuvada ikinci olup, gümüş madalyayı Diyarbakır’a kazandıran Kızılaslan’ı tebrik ettiğini belirterek, “Başarılarının devamını dilerim. Sena, her zamanki gibi bizim yanıltmayarak her zamanki gibi kürsüde yerini almasını bildi. Bizlere her zaman maddi ve manevi destek veren Diyarbakır Yurdumspor Kulübü Başkanı Aydın Çetin’e ve Kulüp Başkan Vekili Baki Karabulut’a teşekkür ederim” dedi.

Diyarbakır Yurdumspor Kulübü Başkanı Aydın Çetin ise, başarılı sporcusu ve antrenörünü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61