banner43

Ordu’da yangın: 2 çocuk dumandan etkilendi

ÇOCUKLARIN SAĞLIK DURUMLARININ İYİ OLDUĞUNU SÖYLEYEN BAYRAMCA MAHALLESİ MUHTARI CENGİZ BAHÇE, “BİZ DE YANGINI SONRADAN ÖĞRENDİK VE BURAYA GELDİK. İTFAİYE EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİLER.

Ordu’da yangın: 2 çocuk dumandan etkilendi

Ordu’nun Ünye ilçesinde 5 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangında dumandan etkilenen 2 çocuk hastaneye kaldırıldı.

Yangın, ilçenin Bayramca Mahallesi Okul Caddesi 12. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bülent Egemen Y. (9) ile Nefes Y.’nin (7) evde yalnız bulundukları sırada yangın çıktı. Kısa sürede evin yatak odasında büyüyen yangın sonrası dumanlar yükselmeye başladı. Çevredekilerin durumu görmesi üzerine dışarıda olan ağabey Muharremcan Y. (16) ile komşuları evde bulunan 2 çocuğu dışarı çıkardı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Çıkan yangına Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri müdahale ederken, dumandan etkilenen Egemen Y. ile ağabey Muharremcan Y. Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğunu söyleyen Bayramca Mahallesi Muhtarı Cengiz Bahçe, “Biz de yangını sonradan öğrendik ve buraya geldik. İtfaiye ekipleri müdahale ettiler. Evde çocukların olduğunu ve ailenin olmadığını söylediler. Çocuklarımızda çok şükür herhangi bir sıkıntı yok. Yan tarafta bulunan komşuları çocukları dışarı çıkarmış” dedi.

Yangın sonrası ev kullanılamaz hale gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61