Sahte Zeytinyağı Operasyonuyla İlgili 1500 Litre Sahte Zeytinyağı Ele Geçirildi
Bolu'da marketlere sürülmek üzere satışa hazır bin 500 litre sahte zeytinyağı, Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından ele geçirildi. Bu sahte zeytinyağının 5 litresinin 700 liradan satıldığı belirlendi.
Sahte Zeytinyağı Piyasaya Sürülmeden Önce Ele Geçirildi
Bolu Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, piyasaya sürülmek üzere hazırlanan bin 500 litre sahte zeytinyağını tespit etti. Ekipler, farklı adreslerde depolanan sahte zeytinyağlarını topladı. 5 litrelik tenekelerde satılan sahte zeytinyağının fiyatı ise 700 lira olarak belirlendi.
Sahte Zeytinyağları Biyodizel Üretimi İçin Firmaya Teslim Edilecek
Ele geçirilen sahte zeytinyağlarının biyodizel üretimi için çevre izin ve lisans belgesine sahip bir firmaya teslim edileceği öğrenildi. Ayrıca, sahte zeytinyağlarını üreten firmanın ise idari para cezasına çarptırıldığı açıklandı.