Kırıkkale'de polis ve jandarma ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda, 4 firari hükümlü hapse gönderildi. Operasyon, 10 adrese yapılan eş zamanlı baskınlarla gerçekleştirildi.
Firari Hükümlüler Yakalandı
Kırıkkale'de gerçekleştirilen operasyonda, polis ve jandarma ekipleri tarafından 10 adrese baskın düzenlendi. Bu baskınlarda, aranan 4 hükümlünün yakalandığı bildirildi. Firarilerin çeşitli suçlardan 8 ay ile 20 yıl 4 ay arasında kesinleşmiş hapis cezaları bulunduğu belirtildi.
Operasyon Detayları
Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin koordineli çalışmasıyla gerçekleştirilen operasyona toplamda 6 ekip ve 20 personel katıldı. Firariler, yakalandıktan sonra işlemlerin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderilecek.