Sağanak Yağış Ankara'yı Vurdu
Ankara'da etkili olan sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Keçiören ilçesinde meydana gelen sel suları faciasında bir kişi akıntıya kapıldı. Vatandaşlar, sürüklenen kişiyi kurtarmak için büyük çaba sarf etti.
Vatandaşlar Akıntıya Kapıldı
Sel sularına kapılan kişiyi kurtarmaya çalışan cesur vatandaşlar, akıntıya kapılarak tehlikeli bir durumla karşı karşıya kaldılar. Anlık görüntüler, olayın vahametini gözler önüne serdi. Panikle hareket eden insanların çabası, ne yazık ki akıntının şiddeti karşısında yetersiz kaldı.
Olay Anı Cep Telefonu Kamerasında
Yaşanan dramatik olay, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, sel sularına kapılan kişinin kurtarılma çabaları ve çevredeki vatandaşların yaşadığı endişe dolu anlar net bir şekilde görülebiliyor. Doğal afetlerin yarattığı riskler bir kez daha gözler önüne serildi.