Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
25 Nisan 2025
weather
11°
Burda Haber Gündem Antalya’da karbonmonoksit zehirlenmesinden 3 kişi öldü.

Antalya’da karbonmonoksit zehirlenmesinden 3 kişi öldü.

Antalya'nın Kaş ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Olay, Ova Mahallesi Çolaklar Sokak'ta meydana geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Kaş'ta Karbonmonoksit Gazı Zehirlenmesi Sonucu 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Kaş ilçesinde meydana gelen acı olayda, Ova Mahallesi Çolaklar Sokak'ta yaşayan bir aile, sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenerek trajik bir şekilde hayatını kaybetti.

Olayın Detayları

Ailenin bir süredir haber alınamaması üzerine yakınları tarafından evlerinde ziyaret edilen aile bireyleri, hareketsiz bir halde bulundu. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Yapılan incelemede, Fatma, Zeynep ve Emir Kağan Arat'ın karbonmonoksit gazı nedeniyle zehirlenerek yaşamlarını yitirdiği tespit edildi. Diğer 2 kişi ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Karbonmonoksit Zehirlenmelerine Karşı Dikkat

Karbonmonoksit gazı, renksiz, kokusuz ve tatsız bir gaz olduğundan, tehlikeli olabilecek durumları fark etmek zor olabilir. Bu nedenle evlerde kullanılan soba ve diğer ısıtma cihazlarının düzenli bakımlarının yapılması, havalandırmanın sağlanması ve karbonmonoksit dedektörü bulundurulması hayati önem taşır. Benzer acı olayların yaşanmaması için vatandaşların bu konuda duyarlı olması gerekmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *