banner43

Merkezefendi Belediyesinin Sevindik’e kazandırdığı salonda ilk imzalar atıldı

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NİN KENTE KAZANDIRDIĞI SEVİNDİK VADİ PARK’TA İLK DÜĞÜN GERÇEKLEŞTİ. ÇİFTİN UNUTULMAZ GÜNLERİNDE KENDİLERİNİ YALNIZ BIRAKMAYAN MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENİZ DOĞAN, “GENÇ ÇİFTİMİZE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM” DEDİ.

Merkezefendi Belediyesinin Sevindik’e kazandırdığı salonda ilk imzalar atıldı

Merkezefendi Belediyesi’nin kente kazandırdığı Sevindik Vadi Park’ta ilk düğün gerçekleşti. Çiftin unutulmaz günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Evlenecek çiftlere ve düğün masrafları ile uğraşan ailelere destek olabilmek amacıyla Merkezefendi Belediyesi tarafından Sevindik Vadi Park’ta hayata geçirilen Kır Düğün Salonu’nda ilk düğün gerçekleşti. Büyük bir heyecanla ve mutlulukla gerçekleşen düğünde Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da dünya evine giren genç çiftin davetlisi olarak düğüne katıldı. Genç çifti tebrik eden Başkan Doğan, kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diledi. Genç çiftlerin düğünlerini şık ve nezih bir ortamda yapabileceği 600 kişilik kapasiteye sahip ‘Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu’ 11 bin TL’den hizmet veriyorken ayrıca ikramlı fiyatlandırmanın içerisinde kurabiye, yaş pasta, içecek ve orkestra bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61