banner43

“BARÜ Tanıtım ve Tercih Günleri” başlıyor

BARTIN ÜNİVERSİTESİNİN (BARÜ) ÜNİVERSİTE TERCİHİ YAPACAK ÖĞRENCİLERE ALANINDA UZMAN AKADEMİSYENLER EŞLİĞİNDE REHBERLİK EDECEĞİ “TANITIM VE TERCİH GÜNLERİ” 27 TEMMUZ’DA KUTLUBEY YERLEŞKESİNDE BAŞLIYOR.

“BARÜ Tanıtım ve Tercih Günleri” başlıyor

Bartın Üniversitesinin (BARÜ) üniversite tercihi yapacak öğrencilere alanında uzman akademisyenler eşliğinde rehberlik edeceği “Tanıtım ve Tercih Günleri” 27 Temmuz’da Kutlubey Yerleşkesinde başlıyor.

Bartın Üniversitesinin (BARÜ) üniversite tercihi yapacak öğrencilere yol göstermek amacıyla düzenlediği “Tanıtım ve Tercih Günleri” 27 Temmuz – 4 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

BARÜ Kutlubey Yerleşkesi Eğitim Fakültesi Binasında gerçekleştirilecek etkinlikte alanında uzman akademisyenler aday öğrenciler, aileleri ve rehber öğretmenlerle bir araya gelecek.

Tanıtım ve Tercih Günleri dahilinde BARÜ bünyesinde yer alan fakülteler ve meslek yüksekokullarından öğretim elemanları programlarla ilgili bilgiler vererek meslek tanıtımları üzerinden değerlendirmelerde bulunulacak.

Ayrıca 9 gün sürecek etkinlikte BARÜ’nün “Öğrenci Odaklı” eğitim stratejileriyle birlikte sunduğu imkânların yanı sıra Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından aday öğrencilere hayata bir adım önde başlama noktasında tavsiyeler verilecek.

BARÜ Tanıtım ve Tercih Günleri boyunca saat 10.00 ve 14.00’da Bartın Cumhuriyet Meydanından otobüs seferleri düzenlenecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61