banner43

Mardin’de 40 milyar 761 milyon 384 bin liralık projeler yürütülüyor

MARDİN'DE İL KOORDİNASYON KURULU 2023 YILI ÜÇÜNCÜ TOPLANTISI VALİ MAHMUT DEMİRTAŞ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. İL GENELİNDE YÜRÜTÜLMEKTE OLAN PROJELERİN TOPLAM TUTARI 40 MİLYAR 761 MİLYON 384 BİN LİRA OLARAK BELİRTİLDİ.

Mardin’de 40 milyar 761 milyon 384 bin liralık projeler yürütülüyor

Mardin’de İl Koordinasyon Kurulu 2023 yılı üçüncü toplantısı Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında gerçekleştirildi. İl genelinde yürütülmekte olan projelerin toplam tutarı 40 milyar 761 milyon 384 bin lira olarak belirtildi.

Kamu kaynaklarının etkin ve verimli bir biçimde kullanılması, koordinasyonu gerektirecek hususların görüşülerek gerekli tedbirlerin alınması amacıyla Mardin Artuklu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya, kaymakamlar, belediye başkanları, kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Demirtaş, Mardin’in tarih, turizm, ticaret ve tarım şehri olduğunu belirterek, ilde gerçekleştirilen ve yapılması planlanan tüm projelerin hassasiyetle ilerlediğini söyledi.

Tüm kurumların yapılan hizmetlerde uyumlu çalışmasını önemsediklerini dile getiren Demirtaş, hayata geçirilen hizmetlerin hayırlı olmasını diledi.

Demirtaş, kurumların yatırım ve koordinasyon raporlarının değerlendirilmesinin yanı sıra koordinasyon gerektiren hususların da tüm ayrıntılarıyla ele alındığı toplantının hayırlı olmasını dileyerek, "Belediye ve kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları tarafından 479 proje uygulandı. İl genelinde yürütülmekte olan projelerin toplam tutarı 40 milyar 761 milyon 384 bin lira. 58 proje tamamlandı. 221 proje devam ediyor. 200 proje etüt aşamasında." dedi.

Toplantı, yatırımcı kuruluşların yöneticilerinin faaliyetleri hakkında bilgi vermesi ve koordinasyon gerektiren hususların görüşülmesi ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61