banner43

Efeler Belediyesi’nden “maaş” açıklaması

AYDIN (İHA) - EFELER BELEDİYESİ YAPTIĞI AÇIKLAMA İLE KATI ATIK BEDELLERİNİN TAHSİL EDİLMESİNİN ARDINDAN BELEDİYE İŞÇİ VE MEMURLARININ MAAŞLARININ EKSİK KALAN KISMININ ÖDENECEĞİNİ BİLDİRDİ.

Efeler Belediyesi’nden “maaş” açıklaması

Efeler Belediyesi yaptığı açıklama ile katı atık bedellerinin tahsil edilmesinin ardından belediye işçi ve memurlarının maaşlarının eksik kalan kısmının ödeneceğini bildirdi.

Efeler Belediyesi’nden belediye işçi ve memurların maaş ödemeleri hakkında açıklama yapıldı. Efeler Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Kamuoyunun bildiği üzere vatandaşlarımızdan alınan katı atık bedelleri büyükşehir belediyeleri tarafından ilçe belediyelerine aktarılmaktadır. 21 Ağustos 2023 tarihinde Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nce tarafımıza aktarılacak katı atık bedellerinin tahsilinin ardından belediyemiz işçi ve memurlarının maaşlarının eksik kalan miktarı ödenecektir. Gerekli hassasiyeti gösteriyor, mağduriyete sebep olmamak için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz” ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61