banner43

Nazilli’de organ bağışına dikkat çektiler

AYDIN (İHA) - NAZİLLİ DEVLET HASTANESİ’NDE POLİKLİNİK GİRİŞİNDE KURULAN STANT İLE HASTA VE HASTA YAKINLARINA ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİNİ ANLATARAK FARKINDALIK OLUŞTURDU.

Nazilli’de organ bağışına dikkat çektiler

Nazilli Devlet Hastanesi’nde poliklinik girişinde kurulan stant ile hasta ve hasta yakınlarına organ bağışının önemini anlatarak farkındalık oluşturdu.

Aydın’da ülke genelinde düşük seviyelerde olan organ bağışının önemine dikkat çekilmek üzere gerçekleştirilen farkındalık çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından hastane poliklinik girişine bilgilendirici stant kuruldu. Hastane personelleri tarafından hasta ve hasta yakınlarına organ bağışının önemi anlatılarak farkındalık oluşturuldu. Konu ile ilgili Nazilli Devlet Hastanesi’nden yapılan açıklamada “Nazilli Devlet Hastanesi’nde, Organ Bağışı Birimimizce poliklinik girişinde bilgilendirme standı açıldı. Hasta ve hasta yakınlarımıza organ bağışı ile ilgili broşür dağıtılarak konu hakkında bilgilendirme yapıldı. Bağış yapmak isteyen vatandaşlarımızın da kayıtları yapıldı” ifadeleri yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61