banner43

Efeler’den orta sahaya takviye

TFF 3. LİG’TE MÜCADELE EDEN AYDIN TEMSİLCİSİ EFELER 09 SFK, BİRLİKTE BÖLGESEL AMATÖR LİG (BAL) ŞAMPİYONLUĞU YAŞADIĞI SONER ERGENÇAY’I KADROSUNA KATTI.

Efeler’den orta sahaya takviye

TFF 3. Lig’te mücadele eden Aydın temsilcisi Efeler 09 SFK, birlikte Bölgesel Amatör Lig (BAL) şampiyonluğu yaşadığı Soner Ergençay’ı kadrosuna kattı.

Efeler 09 SFK, yeni sezon öncesi TFF 1. Lig’de 15, TFF 2. Lig’de 290, TFF 3. Lig’de 84 ve Türkiye Kupası’nda 21 maça çıkan tecrübeli orta saha oyuncusu Soner Ergençay’ı renklerine bağladı. Daha önce de BAL şampiyonluğunda da kadrosunda bulunan Ergençay ile yeniden el sıkışan yeşil beyazlı ekip, “şampiyonluk” parolasıyla çalışmalarında hız kesmiyor.

Başarılı orta saha oyuncusu Ergençay ise sırasıyla Beşiktaş, İnegölspor, Urla Gençlikspor, İstanbulspor, Bozüyükspor, Eyüpspor, Balıkesirspor, Adana Demirspor, Hatayspor, Sarıyer, Tokatspor, Büyükçekmece Tepecikspor, Osmaniyespor, Pazarspor, Bergama Belediyespor, Cizrespor, Silivrispor ve Yozgat Belediye Bozokspor formaları giydi.

Transferin ardından açıklama yapan Efeler 09 SFK yönetimi, yaptığı açıklamada, “Yeni gelmedi, geri geldi. Yeni sezonda yeniden takımımızın başarısı için mücadele edecek olan tecrübeli oyuncumuz Soner Ergençay’a hoşgeldin diyor, Efe armamız altında başarılar diliyoruz” ifadeleri yer aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61