reklam
reklam

Zehir tacirlerine darbe: 172 bin hap ele geçirildi

Samsun Tekkeköy'de yapılan operasyonda 172 bin 713 uyuşturucu hap ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Uyuşturucu Operasyonunda 172 Bin 713 Adet Hap Ele Geçirildi

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde gerçekleştirilen narkotik operasyonunda, 172 bin 713 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiği bildirildi. Operasyon kapsamında ayrıca 3 şüphelinin de gözaltına alındığı belirtildi.

Operasyon Detayları

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Tekkeköy ilçesinde uyuşturucu ticaretini ve kullanımını engellemeye yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında, şüphelilerin depo ve ikametlerinde arama yapıldı.

Yakalanan Uyuşturucu Hap Sayısı

Yapılan aramalarda, toplamda 172 bin 713 adet uyuşturucu hapın ele geçirildiği tespit edildi. Bu miktarın piyasa değeri ve operasyonun uyuşturucu ticaretine etkisi üzerinde çalışmalar devam ediyor.

Şüpheliler Gözaltına Alındı

Operasyon sonucunda, ele geçirilen uyuşturucu haplarla bağlantılı oldukları düşünülen 3 şüphelinin gözaltına alındığı açıklandı. Şüphelilerin emniyetteki sorguları devam ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız