Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
02 Ekim 2025
weather
9°
Burda Haber Videolar Gündem Siyanürlü, baltalı, bıçaklı aile felaketinde anne öldü

Siyanürlü, baltalı, bıçaklı aile felaketinde anne öldü

Edirne'de siyanür kattığı ailesine saldıran şahsın baltayla yaraladığı anne, 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Ağabey ve baba tedavi sonrası taburcu old

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Anne, Baltalı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Edirne’de ailesine siyanür kattığını iddia eden ve ardından evi ateşe veren şüphelinin annesini baltayla yaraladığı acı olay sonrasında anne Şennur Çepkenli, 20 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Olayın Detayları

Edirne’nin Havsa ilçesinde gerçekleşen olayda, şüpheli O.Ç. ailesine siyanür kattığını iddia etmiş ve annesini baltayla, ağabeyini biber gazı ve bıçakla yaralamıştı. Babası tarafından durdurulan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, yaralı ağabey ve baba hastaneden taburcu edildi. Ancak, baltayla ağır yaralanan anne Şennur Çepkenli hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Cenaze Töreni

20 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Şennur Çepkenli için Cumhuriyet Mahallesi Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılınacak. Çepkenli'nin trajik ölümü, aileyi ve çevredeki insanları derin bir üzüntüye boğdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *