Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
15 Haziran 2025
weather
16°
Burda Haber Videolar Gündem Kütahya’da 15 yaşındaki çocuk, silahla oynarken ablasını vurdu.

Kütahya’da 15 yaşındaki çocuk, silahla oynarken ablasını vurdu.

Tavşanlı ilçesinde silahla oynarken ablasını yanlışlıkla vuran 15 yaşındaki erkek kardeş, ablasının ölümüne sebep oldu. Soruşturma başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Olayın Detayları

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, 15 yaşındaki bir genç kardeşin silahla oynarken ablasını yanlışlıkla vurarak ölümüne neden olduğu bildirildi.

Olayın Gelişimi

Edinilen bilgilere göre, Bursa'da çalışan 23 yaşındaki Y.Y., ailesini ziyaret etmek için Tavşanlı'daki evlerine geldi. İddialara göre, Y.Y. silahını masanın üzerine bıraktıktan sonra, küçük kardeşi O.Y. masanın üzerindeki tabancayı alarak ablası Nisanur Yakın'a yanlışlıkla ateş etti.

Olay Yerindeki Durum

Aile fertleri, silah sesini duyduktan sonra mutfakta kanlar içinde yatan Nisanur Yakın'ı buldu. Tıbbi yardımın yetersiz kalması sonucu Nisanur Yakın olay yerinde hayatını kaybetti ve cesedi Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastane morguna kaldırıldı.

Soruşturma Başlatıldı

Olayın ardından polis ekipleri soruşturma başlatırken, yaşanan bu acı olayın detayları henüz netlik kazanmamış durumda. Ailenin yaşadığı bu büyük acı sonrasında çevrede üzüntü hakim.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *