Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
28 Ocak 2026
weather
6°
Burda Haber Videolar Gündem İçişleri Bakanı: ''46 İlde FETÖ Operasyonunda 151 Şüpheli Yakalandı''

İçişleri Bakanı: ''46 İlde FETÖ Operasyonunda 151 Şüpheli Yakalandı''

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 46 ilde gerçekleştirilen FETÖ operasyonlarında 151 şüpheliyi yakaladıklarını açıkladı. Şüphelilerden 82'si tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan FETÖ Operasyonlarıyla İlgili Açıklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ülke genelinde gerçekleştirilen FETÖ operasyonları hakkında önemli bilgiler verdi. Yerlikaya, 46 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda kesinleşmiş hapis cezası veya arama kaydı bulunan 151 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Operasyon Detayları

Operasyonlarda 82 şüphelinin tutuklandığı, 54 şüpheli hakkında adli kontrol hükümleri uygulandığı belirtildi. Diğer şüphelilerin ise işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Operasyon Kapsamı

İçişleri Bakanı, operasyonların Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük illerin yanı sıra Adana, Antalya, Bursa gibi farklı illerde gerçekleştirildiğini ifade etti. Yapılan operasyonlarla; Adliye Mahrem Yapılanması, Askeri Mahrem Yapılanma, Eğitim Yapılanması gibi örgütlenmelerin hedeflendiği belirtildi.

Kararlı Mücadele

Ali Yerlikaya, operasyonların devletin bütünlüğüne, milletin birlik ve beraberliğine, vatandaşların huzur ve refahına yönelik FETÖ ve benzeri örgütlere karşı yürütülen kararlı mücadeleyi vurguladı. Operasyonlarda emeği geçen tüm ekipleri tebrik etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *