reklam
reklam

Antalya'da Eşi ve Çocuklarını Öldüren Polis Memuru Tutuklandı

Antalya'da eşi ve çocuklarını öldürmekle suçlanan polis memuru tutuklandı. Polis memuru sorgusunda susma hakkını kullandı ve cezaevine gönderildi.

Gözaltına Alınan Polis Memuru Tutuklandı

Antalya'da eşi ve iki kızını beylik tabancasıyla vurarak öldürmekten şüphelenilen polis memuru, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Olay, Kepez ilçesinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Polis ve sağlık ekiplerinin ihbar üzerine adrese gitmesiyle trajik olay ortaya çıktı.

Aile Cenazeleri Memleketlerine Nakletti

Polis memurunun ailesinin cenazeleri, Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alınarak Çankırı'ya götürüldü. Morg önünde aile yakınlarının büyük bir üzüntü içinde beklediği görüldü.

Polis Memuru Tutuklandı

Gözaltına alınan polis memuru, emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullandı ve tutuklanma kararı çıktı. M.G., eşi ve çocuklarını kasten öldürme suçlamasıyla cezaevine gönderildi. Polis memurunun yıllık izinde olduğu bilgisi de paylaşıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız