Yangında 8 Kişi Hayatını Kaybetti, 26 Kişi Yaralandı
Tayland'ın Saraburi eyaletinde bulunan bir kağıt fabrikasında çıkan yangında 8 kişi hayatını kaybetti ve 26 kişi yaralandı. Aynı zamanda 2 kişi halen kayıp durumda.
Ofis Çalışanları Yangında Mahsur Kaldı
Fabrikada üç kat bulunmaktaydı. Üretim hattında çalışan işçilerin çoğu zamanında tahliye edilirken, ofis katlarında çalışanlar içeride mahsur kaldı. Yangına müdahale için gönderilen itfaiye ekipleri, içerideki yanıcı ve patlayıcı maddeler nedeniyle zorluklarla karşılaştı.
Saraburi Valisi Yangınla İlgili Açıklama Yaptı
Saraburi Valisi Bancha Chaowarin, bugün yaptığı açıklamada, yangına müdahalenin zorluğuna dikkat çekti ve teknik incelemelerin devam ettiğini belirtti. Yangın sonucunda fabrikanın büyük bir kısmı kullanılamaz hale geldi.
Fabrika Yönetiminden Yardım Sözü
Fabrika yönetimi tarafından yapılan açıklamada, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yaralılara gerekli tüm yardım ve tazminatın sağlanacağı taahhüt edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.