banner43

Mülkiye Başmüfettişliği’ne atanan Vali Bilgin Şırnak’tan ayrıldı

10 AĞUSTOS’TA YAYINLANAN VALİLER KARARNAMESİ İLE İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞLİĞİ GÖREVİNE ATANA ŞIRNAK VALİSİ OSMAN BİLGİN ŞIRNAK’TAN AYRILDI.

Mülkiye Başmüfettişliği’ne atanan Vali Bilgin Şırnak’tan ayrıldı

10 Ağustos’ta yayınlanan Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliği görevine atana Şırnak Valisi Osman Bilgin şehirden ayrıldı.

10 Ağustos’ta yayınlanan Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Şırnak Valisi Osman Bilgin için valilik bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Yusuf Ziyaeddin Cavlak, ilçe kaymakamları, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, kurum müdürleri ve Şırnaklı vatandaşlar katıldı.

Valilik bahçesinde bulunan herkes ile tek tek tokalaşan Vali Osman Bilgin, helallik istedi. Vedalaşma sonrası konuşan Vali Osman Bilgin: “Şırnak’ta çok güzel işler başardık. Bunu ekip ile başardık. Şunu söyleyebilirim Şırnak’ta bu kısa sürede çok büyük işler yaptık. Hepimiz yaptık. Emeğimizi ortaya koyduk. Çözülmeyecek sorunları çözdük” dedi.

15 ay görevde kaldı

2022 yılının Mayıs ayında göreve başlayan ve görev süresi boyunca birçok farklı çalışmalara imza atan Vali Osman Bilgin, Şırnak Belediyesi tarafından dün gece onuruna düzenlenen yemek programından sonra bugün Şırnak Valiliğinde görev yapan mesai arkadaşları ile vedalaşarak kentten ayrıldı. Vali Bilgin Şırnak’ta 15 ay sürecince görev yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61