banner43

Cizreli milli sporcu Çelik, Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda şampiyon oldu

MARDİN’ DE 06-14 TEMMUZ 2023 TARİHLERİ ARASINDA YAPILAN TÜRKİYE KİCK BOKS ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE KİCK BOKS AVRUPA ŞAMPİYONU VE MİLLİ SPORCU CİZRELİ BARAN ÇELİK,FULL CONTACT SİKLETİNDE BÜTÜN RAKİPLERİNİ NAKAVT EDEREK TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU.

Cizreli milli sporcu Çelik, Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda şampiyon oldu

Türkiye Kick Boks Avrupa Şampiyonu ve milli sporcu Cizreli Baran Çelik, Mardin’de 06-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda full contact sikletinde bütün rakiplerini nakavt ederek Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun Mardin’de düzenlediği Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda 85 kiloda mücadele eden Avrupa Şampiyonu ve milli sporcu Baran Çelik, tüm rakiplerini yenip Türkiye Şampiyonu oldu ve Dünya Kick Boks Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Cizre Gençlik ve Spor Müdürlüğü adına Mardin ilinde düzenlenen turnuvaya katılan Baran Çelik, ortaya koyduğu mücadele ile adından söz ettirdi. 85 kiloda full contact sikletinde ringde mücadele ettiği bütün rakiplerini nakavt ederek Türkiye şampiyonu olan Çelik, Dünya Kick Boks Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61