banner43

Şanlıurfa’da Hanımlar Konağı törenle açıldı

ŞANLIURFA'DA HANIMLAR KONAĞI TÖRENLE AÇILDI

Şanlıurfa’da Hanımlar Konağı törenle açıldı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın sözünü verdiği Osman Gazi Mahallesindeki Hanımlar Konağı, düzenlenen törenle açıldı.

Kadınlara vakit geçirecekleri ortam sunulan hanımlar konağında fitness salonu, ahşap boyama, dikiş-nakış ve trikotaj atölyesi ile kafeterya yer aldı. Hanımlar Konağının açılışı için düzenlenen törene Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve eşi Fethiye Canpolat ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Asya Parlamenter Asamblesi (APA) Başkanı Abdulkadir Emin Önen, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Faruk Bayuk, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Açılış programında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Osman Gazi Mahallesine kazandırılan Hanımlar Konağının ikincisinin Haliliye’ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Canpolat, “Vekilimizin de katılımıyla bugün, her zaman için, hep birlikte çalıştığımız, bizim görülmeyen güçlerimiz, evlerimizin nitekim hamileri, değerli kardeşlerimize hanımlar konağımızın ikinci şubesinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Hanım kardeşlerimizi, diğer hanımlar konağında olduğu gibi burada sportif faaliyetlerine devam edecekler. Aynı zamanda kültür anlamındaki buluşmalarını ve yine kurs mahiyetindeki eğitimlerini gelip buradan alacaklar. İpekyol’daki şubemizde dolu dolu, buradaki şubemizde dolu dolu, darısı diğer şubelerimizin başına diyerekten, teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile Osman Gazi Hanımlar Konağının açılışı gerçekleşti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61