banner43

Vali Sonel sünnet olan şehidin oğlu için makam aracını tahsis etti

ORDU VALİSİ TUNCAY SONEL, ŞANLIURFA'NIN VİRANŞEHİR İLÇESİNDE 4 EKİM 2016 TARİHİNDE YOL KONTROLÜ SIRASINDA PKK'LI TERÖRİSTLER İLE ÇIKAN ÇATIŞMADA ŞEHİT OLAN UZMAN ONBAŞI ERDİ DEMİRER’İN OĞLU ÇAĞAN DEMİRER’İN SÜNNET TÖRENİ İÇİN MAKAM ARACINI TAHSİS ETTİ.

Vali Sonel sünnet olan şehidin oğlu için makam aracını tahsis etti

Ordu Valisi Tuncay Sonel, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 4 Ekim 2016 tarihinde yol kontrolü sırasında PKK’lı teröristler ile çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in oğlu Çağan Demirer’in sünnet töreni için makam aracını tahsis etti.

Vali Tuncay Sonel, babası şehit olduğunda henüz 3 aylık olan Çağan Demirer için sünnet töreni düzenleneceğini öğrenince makam aracının sünnet arabası yapılması talimatını verdi. Çağan, balonlarla süslenen makam aracı ile babasının Gürgentepe ilçesi Ağızlar Mahallesi’ndeki mezarı başına gelerek dua etti. Vali Tuncay Sonel’in talimatıyla hazırlanan organizasyonda güzel vakit geçiren 7 yaşındaki Çağan’ın yapılan şehir turunda mutluluğu ve tebessümü ise fotoğraf karelerine yansıdı. Çağan, makam aracını kendisine tahsis eden Vali Sonel’e teşekkür etti. Çağan için Gürgentepe Spor Salonu’nda da bir program düzenlendi. Sünnet programında Çağan doyasıya eğlendi.

Şehit Uzman Onbaşı Erdi Demirer’in eşi Burcu Demirer, annesi Susam ve babası Cemal Demirer, Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ederek, duygularını dile getirdiler. Programda Gürgentepe Kaymakamı Muhammed Yılmaz, Belediye Başkanı Yaşar Şahin de hazır bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61