banner43

NEVÜ’ye akademisyen ataması yapıldı

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ SİYASİ TARİH ANABİLİM DALI DOÇENT KADROSUNA DOÇ. DR. ABDULLAH ÖZDAĞ ATANDI.

NEVÜ’ye akademisyen ataması yapıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin Başkanlığında yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda alınan karar uyarınca İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Siyasi Tarih Anabilim Dalı Doçent kadrosuna Doç. Dr. Abdullah Özdağ atandı.

Ataması yapılan Doç. Dr. Abdullah Özdağ’a yeni unvan ve görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Rektör Aktekin, yeni açılan ve açılmasını planladıkları bölüm ve programlarla birlikte akademik kadroyu da nitel ve nicel açıdan güçlendirmeye önem verdiklerini söyledi. Rektör Aktekin; “Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisaslaşan üniversite olarak belirlediğimiz hedefler bünyesinde üniversitemizde yeni açtığımız ve açmayı planladığımız bölüm ve programlarımızın yanı sıra sahip olduğumuz akademik kadromuzu da nitel ve nicel açıdan güçlendirmeye son derece önem veriyoruz. Bu çerçevede ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından verilen kadro dâhilinde doçentlik sınavlarını başarıyla tamamlayan akademisyenlerimizden Doç. Dr. Abdullah Özdağ’ın İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Siyasi Tarih Anabilim Dalı doçent kadrosuna atamasını gerçekleştirdik. Ataması yapılan Doç. Dr. Abdullah Özdağ’a şahsım ve üniversitem adına görevlerinin hayırlı olmasıyla birlikte, özverili çalışmalarının bundan sonra da artarak devam etmeleri temennisinde bulunuyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61