banner43

Mardin’de gençler için yaz sporları açıldı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI, MARDİN VALİLİĞİ VE MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DESTEĞİYLE GENÇLER İÇİN YAZ SPOR OKULLARI AÇILDI.

Mardin’de gençler için yaz sporları açıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi desteğiyle gençler için yaz spor okulları açıldı.

Mardin’de gençlerin spor yapma imkanlarını artırmak ve sağlıklı bir yaz dönemi geçirmelerini sağlamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle yaz spor okulları açılış programı düzenlendi. Program, gençlerin spor yapma alışkanlığını teşvik etmek ve yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlamak için organize edildi.

Yaz spor okulları, gençlerin bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlendi. Futbol, basketbol, tenis, atletizm, cimnastik, gibi birçok spor dalında uzman antrenörler eşliğinde eğitim verilecek. Gençler, profesyonel eğitimlerle spor yeteneklerini geliştirme ve yeni spor dallarını keşfetme fırsatı elde edecek.

Program, Mardin’deki 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Park’ında gerçekleştirildi ve spora ilgi duyan genç sporcuları bir araya getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61