banner43

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı’na atanan Bulut’tan teşekkür mesajı

KIRIKKALE İL EMNİYET MÜDÜRÜ FAHRİ BULUT, GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞIYLA MÜCADELE VE HUDUT KAPILARI DAİRE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE GETİRİLDİ.

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı’na atanan Bulut’tan teşekkür mesajı

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı görevine atanan Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan emniyet müdürleri atama kararnamesi ile Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı görevine getirilen Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, il yöneticileri ve Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkür etti. Bulut, yayımladığı mesajda, Kırıkkale’de yaklaşık 2 yıl boyunca vatandaşlara hizmet etme şerefine nail olduğunu belirtti.

Görevi boyunca tek hedefinin, milletin huzur ve güvenliği ile devletin bekası olduğuna değinen Bulut, "Bu uğurda canını feda eden kahraman şehitlerimizi minnetle anarken, görevim boyunca her daim desteğini bizden esirgemeyen Sayın Valimize, il yöneticilerimize, tükenmez bir azimle çalışan tüm mesai arkadaşlarıma ve her daim siz kıymetli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Saygı ve sevgilerimle, Allah’a emanet olunuz" ifadelerine yer verdi.

Gaziantep Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ise Kırıkkale İl Emniyet Müdürü oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61