banner43

Rektör Kırışık, Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Şahin ile görüştü

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. FATİH KIRIŞIK, CUMHURBAŞKANLIĞI YÜKSEK İSTİŞARE KURULU (YİK) ÜYESİ MEHMET ALİ ŞAHİN’E NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU.

Rektör Kırışık, Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Şahin ile görüştü

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Mehmet Ali Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Mehmet Ali Şahin, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı makamında misafir etti. Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Kırışık’a teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Karabük Üniversitesine her zaman destek olacağını belirten Şahin, Üniversitenin başarılı çalışmalarından dolayı akademik ve idari kadroyu tebrik ederek selam ve sevgilerini iletti.

Kırışık, Karabük Üniversitesinde yapılması planlanan çalışmalar ve projeler hakkında Şahin’e bilgi vererek, “’Bilim merkezli öğrenci dostu Üniversite’ anlayışıyla Karabük Üniversitesinin bugüne kadar gösterdiği gelişimi daha da ileriye taşıyarak Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türkiye yüzyılında şehrimizin ve ülkemizin gelişimine katkı sunmak için gayret göstereceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61