Dolandırıcılar Jandarma Personeli Rolü Yaparak Vatandaşı Dolandırdı
Kastamonu’da yaşanan olayda, kendilerini jandarma personeli olarak tanıtarak bir vatandaşı dolandıran dolandırıcılar, jandarma ekipleri tarafından Çorum’da yakalanarak gözaltına alındı.
Olay Çaybaşı Köyünde Meydana Geldi
Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Çaybaşı köyünde gerçekleşen olayda, N.İ. isimli vatandaşı arayarak cinayet suçlamasıyla evine gelmelerini isteyen dolandırıcılar, daha sonra altın ve nakit para karşılığında N.İ.’yi dolandırarak kaçtılar.
Şüpheliler Çorum’da Yakalandı
Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayın ardından yaptıkları çalışmalar sonucunda dolandırıcıların kimliklerini tespit etti. Ö.T.S., O.K. ve A.A. isimli şüpheliler, Çorum’un Kargı ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.
Tutuklama ve Adli Kontrol Kararları
Gözaltına alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan O.K. tutuklanırken, diğer şahıslar Ö.T.S. ve A.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.