Siirt'te meydana gelen olayda, Kooperatif Mahallesi Evin Kent Sitesi civarında bulunan Mevlana Cami önünde bir kişinin silahla vurularak öldürüldüğü bildirildi.
Olay Yerinde Ölü Bulundu
Olay, çevredeki vatandaşların hareketsiz yatan bir kişiyi fark etmesiyle ortaya çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından sağlık ve polis ekipleri vakaya müdahale etmek üzere olay yerine yönlendirildi.
Kimlik Tespit Edildi
Yapılan kontroller sonucunda, olay yerinde hayatını kaybeden şahsın 49 yaşındaki Gökhan Evin olduğu belirlendi. Polis ekipleri, olayın detaylarıyla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, Evin'in ölüm nedeninin otopsi sonrası netlik kazanacağı ifade edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, çevredeki güvenlik kameralarının incelendiği ve tanık ifadelerine başvurulduğu öğrenildi. Siirt Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın aydınlatılması için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.