Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
12 Haziran 2025
weather
21°
Burda Haber Gündem Şanlıurfa'da borç para nedeniyle yeğenini öldürdü

Şanlıurfa'da borç para nedeniyle yeğenini öldürdü

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde borç para meselesi yüzünden çıkan kavgada amca, yeğenini silahla vurarak öldürdü ve kayıplara karıştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesinde Yeğenini Vurarak Öldüren Amca Kayıplara Karıştı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde borç para meselesi yüzünden çıkan kavgada yeğenini vurarak öldüren bir amca, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Olayın Akçakale ilçesine bağlı Alıncık kırsal Mahallesi'nde meydana geldi.

Borç Para Tartışması Ölümle Sonuçlandı

Amca Mesut K. ile yeğeni Halil K. (26) arasında borç para meselesi nedeniyle başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Amca Mesut K., silahını çekerek yeğeni Halil K.'ye ateş etti. Talihsiz genç, olay yerinde hayatını kaybederken, amca ise kaçmayı başardı.

Yeğenin Cenazesi Adli Tıp Kurumu'na Kaldırıldı

Olayın ardından Halil K.'nin cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Amcanın ise yakalanması için güvenlik birimleri çalışmalarına devam etmektedir.

Soruşturma Sürüyor

Yaşanan bu trajik olayla ilgili soruşturma halen devam etmekte olup, olayın detayları ve amcanın neden kaçtığı konusunda detaylı araştırmalar devam etmektedir. Güvenlik güçleri, kaçan amcanın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatmıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *