Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
01 Eylül 2025
weather
19°
Burda Haber Gündem Muğla’da ruhsatsız silah operasyonu: 2 bin 264 mermi ele geçirildi

Muğla’da ruhsatsız silah operasyonu: 2 bin 264 mermi ele geçirildi

Muğla'da gerçekleştirilen silah operasyonunda Bodrum, Fethiye, Marmaris, Menteşe ve Milas'ta çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Muğla'da Eş Zamanlı Silah Operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Bodrum, Fethiye, Marmaris, Menteşe ve Milas ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi.

Operasyon Detayları

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, ateşli silahlar kanununa muhalefet suçuna yönelik çalışma yürüttü. Teknik ve fiziki takipler sonucunda belirlenen 12 şüphelinin adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Ele Geçirilen Silahlar ve Mühimmat

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda, 6 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği, 1 kurusıkı tabanca, 2 bin 264 tabanca fişeği, 23 av tüfeği kartuşu, 16 tabanca şarjörü, 1 bıçak, 1 teleskopik jop, 1 muşta, 2 biber gazı ve 6 gram esrar ele geçirildi.

Adli İşlemler Başlatıldı

Yakalanan 12 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Emniyet ekipleri, silah kaçakçılığıyla mücadele kapsamında yürütülen operasyonların devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *