Denizli Buldan'daki Orman Yangını Kontrol Altına Alınmaya Çalışılıyor
Denizli'nin Buldan ilçesinde altıncı gününe giren orman yangını, zorlu arazi şartlarına rağmen söndürülmeye çalışılıyor.
Çalışmalar Havadan ve Karadan Devam Ediyor
Denizli Valiliği, Buldan ilçesindeki orman yangınına müdahale için hava ve karadan yoğun çaba harcandığını açıkladı. 20 helikopter, 619 araç ve 2 bin 205 personel ile yangına karşı mücadele ediliyor. Kontrol altına alınması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.
Zorlu Arazi Şartlarına Rağmen Söndürme Çalışmaları Devam Ediyor
Orman yangını söndürme çalışmaları, zorlu arazi koşullarına rağmen kararlılıkla yürütülüyor. Orman teşkilatı, kamu kurumları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve gönüllüler koordineli bir şekilde çalışarak yangını kontrol altına almaya çaba gösteriyor.
Vatandaşlardan Resmî Kaynaklara İtibar Çağrısı
Denizli Valiliği açıklamasında, vatandaşların yangınla ilgili bilgilere sadece resmî kaynaklardan ulaşmaları gerektiği vurgulandı. Yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun mesajları iletilirken, yangınla mücadelede koordinasyonun sürdürüldüğü belirtildi.