banner43

Sempozyum kitap oldu

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ VE DÜZCE BELEDİYESİ’NİN ORTAKLAŞA DÜZENLEDİĞİ “DÜZCE ŞEHİR KİMLİĞİ VE SOSYAL BÜTÜNLEŞME SEMPOZYUMU” KİTAP HALİNE GETİRİLEREK REKTÖR PROF. DR. NEDİM SÖZBİR’E TAKDİM EDİLDİ

Sempozyum kitap oldu

“Düzce’nin Şehir Kimliği ve Sosyal Bütünleşmesi” kitap olarak hizmete sunuldu. Düzce Üniversitesi ve Düzce Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği “Düzce Şehir Kimliği ve Sosyal Bütünleşme Sempozyumu” kitap haline getirilerek Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir’e takdim edildi.

Editörlüğünü Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin Kılıç’ın yaptığı kitap, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün ön sözü ile başlıyor.

Bir şehrin planlanması ve şehir kimliğinin kazanılması için yapılması gerekenlerin ve Düzce’deki gelişmelerin anlatıldığı sunumların yer aldığı kitapta, bilim insanlarının, araştırmacıların ve şehir planlayıcıların sempozyumda yaptıkları sunumlar yer alıyor.

Yaptığı çalışmaları için Doç. Dr. Metin Kılıç’a teşekkür eden Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, “Düzce’nin Şehir Kimliği ve Sosyal Bütünleşmesi” kitabından resmi ve özel kurumların yanı sıra araştırma yapanlarla ilgi duyanların da yararlanabileceğini vurguladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61