banner43

Başakşehir’e bir kreş ve lojman daha kazandırıldı

BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ, İLÇE GENELİNDEKİ KREŞ VE LOJMAN SAYILARINI HER GEÇEN GÜN ARTIRIYOR. KAYABAŞI MAHALLESİ’NDEKİ MEHMET ŞÜKRÜ PAŞA CAMİİ’NİN YANINA YAPILAN 4-6 YAŞ KREŞ VE LOJMAN, BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YASİN KARTOĞLU TARAFINDAN HİZMETE AÇILDI.

Başakşehir’e bir kreş ve lojman daha kazandırıldı

Başakşehir Belediyesi, ilçe genelindeki kreş ve lojman sayılarını her geçen gün artırıyor. Kayabaşı Mahallesi’ndeki Mehmet Şükrü Paşa Camii’nin yanına yapılan 4-6 yaş kreş ve lojman, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu tarafından hizmete açıldı.

Başakşehir Belediyesi, yeni yatırımlarla ilçe sakinlerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Kayabaşı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Mehmet Şükrü Paşa Camii 4-6 Yaş Kreş ve Lojmanı, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve Başakşehirlilerin katılımıyla açıldı. İçerisinde yemekhane, mutfak ve etkinlik sınıfının da yer aldığı merkez, Başakşehirli çocukların yeni buluşma noktası olacak.

Başakşehirlinin ihtiyacına kalıcı çözüm

Hizmete alım töreninde konuşan Başkan Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’imizde komşularımızın ihtiyaçlarına yönelik kalıcı çözümler üretmeye devam ediyoruz. Şehirlerimizin ruhu, milletimizin manevi bakımdan kalbi ve güven yuvası olan camilerimizin çevresine kreş ve lojmanlar inşa ediyoruz.” dedi.

Alt katı kreş, üst katı lojman

Mehmet Şükrü Paşa Camii’nin hemen yanında inşa edilen merkezin iki katlı olduğunu belirten Başkan Kartoğlu, “Binamızın alt katında eğitim merkezimiz bulunuyor. Bu merkezi 4-6 yaş arası çocuklarımızın eğitim alacağı şekilde hazırladık. Çocuklarımız burada arkadaşlık bağlarını güçlendirip, günlerini çok daha verimli bir şekilde geçirecek. Üst katta ise imam ve müezzinlerimiz için inşa ettiğimiz ve 3 daireden oluşan lojmanımız yer alıyor.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61