banner43

Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet AKSU asaletine kavuştu

22.12.2016 tarihli ve 29926 sayılı Resim Gazete’ de yayımlanan kararıyla Ahmet AKSU asaletine kavuştu. 8 yıldır bu görevi vekaleten yürüten Aksu başta Özelleştirme Dairesi olmak üzere kamu sektörü ve özel sektör temsilcileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet AKSU asaletine kavuştu

   22.12.2016 tarihli ve 29926 sayılı Resim Gazete’ de yayımlanan kararıyla Ahmet AKSU asaletine kavuştu. 8 yıldır bu görevi vekaleten yürüten Aksu  başta Özelleştirme İdaresi olmak üzere kamu sektörü ve özel sektör temsilcileri tarafından memnuniyetle karşılandı.

     Başarılı bir bürokrat olan Aksu,kısa bir süre Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini de yürütmüştür.  Şeker çalışanları ve ailelerine yönelik yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Aksu, çalışan için firmalardan indirim sağlayacak “Şeker kart” ve kurum çalışanları ve ailelerinin karşılaştığı her tür sosyal sorunun çözümü için hayata geçirilmiş olan “Şeker destek” projelerini uygulamıştır.


Hatta özelleştirme programında bulunmasına rağmen artık çoğu kimsenin özelleştirilmesinden ümidini kestiği kurumları tamamen kişisel yetenekleri ve bu yetenekleri kendi kurduğu ekibi sayesinde bir çırpıda özelleştirmiştir. İçinde yanan vatan ve millet aşkıyla bütün özelleştirme politikalarını; sadece ekonomide kaynakların daha etkin kullanılması, üretim artışı sağlanması ve büyümenin hızlanabilmesi temelinde inşa etmiştir. Bu anlamda manevi değerlerine her milletten daha çok değer veren mahremiyeti esas alan Türk halkının da gönlünü kazanmayı başaran AKSU çalışma arkadaşları tarafından da her zaman çok iyi bir amirdir.


    Ülkemizin içinden geçtiği bu erezyonist süreçte; başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümet politikalarının tümüne son sürat destek vermekle birlikte geliştirdiği projelerle ülkenin içinde bulunduğu karanlığa da özenilesi bir aydınlatma sağlamaktadır. Öyle ki; milli geçiş politikasının da hem ilk hem de en güçlü uygulayıcılarındandır.


Çalışmaları Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş Avrupa standartındadır. Ayrıca Türkşeker Ülkenin akıbetine sirayet edecek güçte, yeni üretim ve pazarlama hedefleri belirlemiş hala da bu hedeflerin takipçisi konumundadır.
Şüphesiz başarılı bir bürokrattır; halkın beyninde bıçak sırtı bir durumda bulunan özelleştirme faaliyetini, Türk halkının nabzını da koruyarak devam ettirmiştir. Clientelismin son hızla hüküm sürdüğü günlerde dahi özelleştirme faaliyetlerini, hem vatanı  hem milleti için canını verecek kadar seven Türk halkını üzmeden hem de ekonominin yüzünü güldürerek büyük başarıyla devam ettirmiştir.

(Burda Haber)

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2016, 18:45

UPMEDYA

YORUM EKLE
YORUMLAR
SEMA DEMİRCİ
SEMA DEMİRCİ - 7 yıl Önce

Ahmet AKSU bence biçilmiş kaftan

EMRAH YILMAZ
EMRAH YILMAZ - 7 yıl Önce

Allah sizin gibi bir yönetici ile çalışmayı herkese nasip etsin yolunuz açık olsun.

mustafa özer
mustafa özer - 7 yıl Önce

Allah utandırmasın sayın genel müdürüm birimimiz olarak çok mutlu olduk. Saygılarımızla...

Rıfat Yasan
Rıfat Yasan - 7 yıl Önce

Sayın Başkanım asaleti ile başarılı bir bürokrattır. Allah utandırmasın çok sevindik.

Mevlüt TOPLU
Mevlüt TOPLU - 7 yıl Önce

Çevresindeki çoğu insanın yüzünü güldürmüştür. Allah sizden razı olsun. Hak ettiniz bence başarılar güzel insan.

ASALET KANDADIR
ASALET KANDADIR - 7 yıl Önce

Şangay Beşlisi halt etmiş. Şeyhi müridleri yaşatırmış. Bende çok hizmet etmek isterdim kendisine ama çevresindeki etten duvarı aşmak ne iş..zor iş.. bizde bulunuruz yanında İnşAllah

Vedat Balkaya
Vedat Balkaya - 7 yıl Önce

Sayın Ahmet Aksu, uzun yıllar vekaleten baktığı özelleştirme idaresi başkanlığında büyük başarılara imza atmıştır. Asaleten atanmasını cani gönülden kutlarım. Devletimize hayırlı olsun. Allah utandırmasın.

Vedat Balkaya
Vedat Balkaya - 7 yıl Önce

Sayın Ahmet Aksu, uzun yıllar vekaleten baktığı özelleştirme idaresi başkanlığı görevinde büyük başarılara imza atmıştır. Asaleten atanmasını cani gönülden kutlarım. Devletimize hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın.


SIRADAKİ HABER

banner62

banner61