banner43

Nevşehir Valisi Fidan göreve başladı

CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMESİ İLE NEVŞEHİR’E ATANAN VALİ ALİ FİDAN GÖREVE BAŞLADI.

Nevşehir Valisi Fidan göreve başladı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Nevşehir Valiliğine atanan Ali Fidan göreve başladı.

Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı iken Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Nevşehir’e atanan Vali Ali Fidan için karşılama programı düzenlendi.

Düzenlenen programda Vali Vekil Yardımcıları; Ahmet Erdoğdu, Kübra Karaalioğlu, Osman Güven, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Bahittin Yakın, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, Belediye başkanı Dr. Mehmet Savran, daire müdürleri ve protokol üyeleri Vali Ali Fidan’ı karşıladı.

Vali Fidan, kendisini karşılamaya gelen protokol üyeleri ile tek tek selamlaştı.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, karşılama töreni sonrası yaptığı açıklamada, “9 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı Kararı ile atandığım Nevşehir Valiliği görevine bugün itibarıyla başlıyorum. Dünyada benzeri bulunmayan tabiat harikası doğal güzelliklere ve coğrafi oluşumlara, tarihi eser ve kültürel varlıklara sahip Nevşehir ilimize ve bu güzide coğrafyada yaşayan siz kıymetli hemşerilerimize hizmet edecek olmanın onur ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Vali Fidan, “Üstlendiğim görev ve sorumluluğun bilincinde olarak, bütün mesai arkadaşlarımla birlikte temel yaklaşımımız; adalet ve hakkaniyet ilkelerini esas alan, insan haklarına saygılı, hukuka bağlı, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan, güler yüzlü ve şefkatli bir yönetim anlayışı olacaktır. Türkiye yüzyılı vizyonu çerçevesinde gelecek nesillere her alanda daha da gelişmiş bir Nevşehir bırakmak, ülkemizin ve dünyanın en önemli turizm bölgelerinden birisi olan Kapadokya’nın marka değerini daha da yükseltmek öncelikli hedeflerimiz arasında olacaktır. Görevimiz süresince; şehit yakını ve gazilerimiz ile devletin ilgi ve desteğine daha fazla ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımızla yakından ilgileneceğimizi özellikle belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Vali Fidan, “Milletvekillerimiz, belediyeler, adli kuruluşlar, üniversiteler, siyasi parti temsilcileri, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları, basın ve medya kuruluşları ile her zaman yakın bir iletişim halinde, azim ve gayretle çalışacağız. Görevi devraldığım Sayın İnci Sezer Becel başta olmak üzere ilimize bugüne kadar hizmet etmiş bütün valilerimize teşekkür ediyor, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum. Ayrıca, Anadolu’nun manevi mimarlarından; ilmi, imanı ve irfanı ile insanlığı kardeşliğe, sevgi, saygı ve hoşgörüye davet eden, ahlaklı ve erdemli olmayı insan olmanın en temel vasfı olarak tanımlayan Hacı Bektaş Veli Hazretlerini vefatlarının 752. seneyi devriyesinde rahmetle anıyor, her daim onun manevi mirasına sahip çıkacağımızı vurgulamak istiyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61