banner43

Başkan Özlü mahalle sakinlerini dinledi

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI DR. FARUK ÖZLÜ MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR. DÜZCELİLERİN KONUĞU OLAN BAŞKAN ÖZLÜ SON OLARAK MERGİÇ MAHALLESİNDE VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ, BELEDİYE ELİYLE YAPILAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER VERDİ.

Başkan Özlü mahalle sakinlerini dinledi

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Düzcelilerin konuğu olan Başkan Özlü son olarak Mergiç mahallesinde vatandaşların taleplerini dinledi, belediye eliyle yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Faruk Özlü, Düzce’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Düzce Belediyesi’nin dört bir yanda yürüttüğü projeleri vatandaşlara bizzat anlatmayı tercih eden Faruk Özlü, aynı zamanda Düzcelilerin taleplerini sormayı ihmal etmiyor. Son olarak Mergiç mahalle sakinleri ile muhtarlık binası önünde buluşan Başkan Özlü’ye Başkan Yardımcıları Okan Kaltu, Oya Kocaman, Barış Bayrak, Hasan Günden, Beytullah Yılmaz ile ilgili birim müdürleri de eşlik etti.

“Başarı kriterimiz sizin memnuniyetinizdir”

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Özlü mahalle ziyaretlerinin amacından bahsederek belediye hizmetlerinin başarılı addedilmesi için vatandaşların memnun olması gerektiğine vurgu yaptı. Başkan Özlü konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili Düzceli kardeşlerim bakın bugün kendi konusuyla alakalı her konuda çözüm üretmesi için çalışma arkadaşlarımla geldim. Bu ziyaretlerimizin amacı sizlerle hasbihal etmek, bizlerden beklentinizi bizzat dinlemek, öğrenmektir. Mergiç mahallesindeki kardeşlerimiz bizden memnun mu değil mi? Ne yaptık, eksik mi yanlış mı? Sizin için daha ne yapabiliriz bunu konuşmak için geldik. Benim başarı kriterim sizlerin memnuniyetidir. Sizin taleplerinizi karşıladıkça biz kendimizi başarılı sayarız. O yüzden alt yapı, yol açma, asfalt gibi başka konularda da elimizden ne geliyorsa yapmak için hazırız, buradayız. Bizi yalnız bırakmayan hem muhtarımıza hem hemşehrilerime ayrıca teşekkür ediyorum.”

Mergiç mahalle sakinlerinin isteklerini ilgili başkan yardımcıları ve müdürlerine not aldıran Başkan Özlü, yapılacak çalışmaların bizzat takipçisi olacağını ifade ederek vatandaşlarla vedalaştı. Özlü ayrıca mahalle ziyaretlerine düzenlenen takvimi devam edeceğini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61