Sol Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
19 Ağustos 2025
weather
21°
Burda Haber Dünya Endonezya’da kaçak petrol kuyusunda yangın: 3 ölü

Endonezya’da kaçak petrol kuyusunda yangın: 3 ölü

Endonezya'da kaçak petrol kuyusunda çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Blora kasabasındaki olayda 750 kişi tahliye edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Endonezya'da Kaçak Petrol Kuyusunda Yangın Çıktı

Endonezya'nın Orta Java eyaletine bağlı Blora kasabasında bulunan kaçak petrol kuyusunda meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti ve 2 kişi yaralandı. Blora Afet Yönetim Ajansı yetkilisi Agung Triyono, olayın ardından en az 3 kişinin yaşamını yitirdiğini ve 2 kişinin yaralandığını belirtti. Yaklaşık 750 kişi çevredeki yoğun nüfuslu yerleşim yerlerinden tahliye edildi.

Yangına Hala Müdahale Ediliyor

Pazar günü meydana gelen patlamanın ardından üç gün geçmesine rağmen hala devam eden yangına ekipler müdahale etmeye devam ediyor. Blora kasabasındaki kaçak petrol kuyusundaki yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürüyor. Yangının çevreye verdiği zararın en aza indirilmesi için ekipler yoğun çaba harcıyor.

Endonezya Hükümeti Olayla İlgili Çalışmalarını Sürdürüyor

Endonezya hükümeti, Blora kasabasındaki kaçak petrol kuyusunda meydana gelen yangın olayıyla ilgili olarak çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililer, patlamanın neden kaynaklandığını belirlemek ve benzer olayların önüne geçebilmek için detaylı bir soruşturma yürütüyor. Aynı zamanda yangında zarar görenlerin ihtiyaçlarını karşılamak için de çeşitli yardım çalışmaları başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *