banner43

Sanat atölyelerinde çocuklar doyasıya eğlendi

ÇAKÜ GELENEKLİ TÜRK EL SANATLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ VE ÇANKIRI AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE HAZIRLANAN “YAZ DÖNEMİ SANAT ATÖLYELERİ “ TEMMUZ ETKİNLİKLERİ BÜYÜK BİR COŞKU İLE TAMAMLANDI.

Sanat atölyelerinde çocuklar doyasıya eğlendi

Çankırı Karatekin Üniversitesi Gelenekli Türk El Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan "Yaz Dönemi Sanat Atölyeleri" Temmuz etkinlikleri büyük bir coşku ile tamamlandı.

Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) Gelenekli Türk El Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinesinde hazırlanan "Yaz Dönemi Sanat Atölyeleri" Temmuz etkinliklerinde büyük bir coşku ile tamamlandı. Gelenekli Türk El Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi Çankırı Korgun Çocuk Sitesi ve Çankırı ÇEKOM’da misafir edilen çocukların kişisel, sosyal, duygusal gelişimlerine katkıda bulunmak nedeniyle hazırlanan sanat atölyelerinin aylık etkinlik takvimi, çocukların yoğun katılımı ve coşkusuyla tamamladı.

“Çocuklarımıza küçük sanat dokunuşları yapmak istedik”

Projelerde dünyaya güzellikler katmayı hedeflediklerini belirten Çankırı Karatekin Üniversitesi Gelenekli Türk El Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Arzu Evecen, “Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Harun Çiftçi’nin sürekli ifade ettiği gibi insanın olduğu her yerde olmayı ve insana dokunmayı, dünyaya güzellikler katmayı hedefleyen edinen Üniversitemizin bu misyonu istikametinde biz de merkez olarak, sevgi dokunuşlarına en çok ihtiyacı olan Çocuk Sitesi ve Çankırı ÇEKOM’da bulunan çocuklarımıza küçük sanat dokunuşları yapmak istedik” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61