banner43

Çankırı Valisi Taşolar görevine başladı

VALİLER KARARNAMESİ İLE ÇANKIRI VALİLİĞİNE ATANAN MUSTAFA FIRAT TAŞOLAR GÖREVE BAŞLADI.

Çankırı Valisi Taşolar görevine başladı

Valiler Kararnamesi ile Çankırı Valiliğine atanan Mustafa Fırat Taşolar göreve başladı.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Göç İdaresi Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nden Çankırı Valiliğine atanan Vali Mustafa Fırat Taşolar görevine başladı. Taşolar’ı Valilik önünde vali yardımcıları, kaymakamlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri karşıladı. Selamlaşma ve karşılama töreninin ardından makamına geçen Vali Taşolar, konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya teşekkür etti.

Vali Taşolar, "Üretimiyle, medeniyetiyle, tarihiyle, vatan sevgisiyle, bu ülkenin altındaki en önemli imzalardan biri olan Çankırı’da yaşayan ve bugün itibarıyla hizmetkarı olmaktan gurur duyduğumuz çok kıymetli Çankırılı vatandaşlarımız, 9 Ağustos 2023 tarih ve 2023/376 sayılı valiler kararnamesi ile atandığım Çankırı Valiliği görevine bugün itibariyle başlıyorum" dedi.

Çankırı’ya hizmetler edeceğini belirten Taşolar, "İnşallah önümüzdeki dönemde, tüm kurumlarımızla iş birliği içinde, bu şehre, Çankırı’ya ve Çankırılılara hizmet edeceğiz Çankırı’daki huzuru, mutluluğu, insanlığı, yüksek karakteri, hem olduğundan daha ileri bir seviyeye taşıyacak hem de adım adım tüm insanlığın istifadesine sunacağız. Çankırı’ya bugün bir vali ama aynı zamanda bir evlat atanmıştır" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61