banner43

ÇAKÜ’de 6 yeni bölüm ve 12 program öğrenci alacak

TÜRKİYE VE DÜNYANIN EN İYİ ÜNİVERSİTELERİ ARASINDA ÖNEMLİ BİR YERİ OLAN ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ, YENİ AÇILAN 6 BÖLÜM, 12 PROGRAM İLE ÖĞRENCİLERE SUNDUĞU TERCİH SEÇENEĞİNİ ARTIRDI.

ÇAKÜ’de 6 yeni bölüm ve 12 program öğrenci alacak

Türkiye ve dünyanın en iyi üniversiteleri arasında önemli bir yeri olan Çankırı Karatekin Üniversitesi, yeni açılan 6 bölüm, 12 program ile öğrencilere sunduğu tercih seçeneğini artırdı.

Çankırı Karatekin Üniversitesi, tercih maratonunda olan üniversite adayları için 6 yeni bölüm, 12 program ile üniversitenin bünyesini genişletti. Üniversite, fizik, kimya, istatistik, turizm işletmeciliği, kimya mühendisliği, gıda mühendisliği, halk sağlığı hemşireliği doktora programı, makine mühendisliği tezli yüksek lisans programı, gıda mühendisliği (doktora), peyzaj mimarlığı (doktora), istatistik (tezli yüksek lisans) ve Sosyoloji (doktora) programlarında da eğitim alacak. Şehir merkezi kalabalığından uzak, doğayla iç içe olan mimari yapılar, rahat ve huzurlu bir eğitim ortamı, kaliteli ve uygulamalı eğitim ortamı bulunan üniversitede tercih seçeneği arttırıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61