banner43

Ezine’de 950 sokak hayvanı kısırlaştırıldı

ÇANAKKALE'NİN EZİNE İLÇESİNDE, İL ÖZEL İDARESİ İLE ÇANAKKALE DOĞA KORUMA VE MİLLİ PARKLAR MÜDÜRLÜĞÜ KOORDİNESİNDE ‘ÇANAKKALE İLİ KIRSAL ALANDA YAŞAYAN SOKAK HAYVANLARINI YERİNDE KISIRLAŞTIRMA VE REHABİLİTASYONU PROJESİ’ KAPSAMINDA 950 ADET SOKAK HAYVANININ KISIRLAŞTIRMA İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Ezine’de 950 sokak hayvanı kısırlaştırıldı

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde, İl Özel İdaresi ile Çanakkale Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü koordinesinde ‘Çanakkale İli Kırsal Alanda Yaşayan Sokak Hayvanlarını Yerinde Kısırlaştırma ve Rehabilitasyonu Projesi’ çerçevesinde 950 sokak hayvanının kısırlaştırma işlemi gerçekleştirildi.

Çanakkale İl Genel Meclisi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Çanakkale Şube Müdürlüğüyle birlikte ‘Çanakkale İli Kırsal Alanda Yaşayan Sokak Hayvanlarını Yerinde Kısırlaştırma ve Rehabilitasyonu Projesi’ başlattığı proje çerçevesinde il genelindeki köylerde 10 bin sokak hayvanının kısırlaştırılması hedefleniyor. Sahipsiz sokak hayvanlarının kısırlaştırılması, sağlık taraması ve kayıt altına alınması işlemleri Ezine ilçesinde devam ediyor. Proje çerçevesinde Ezine’de 950 sokak hayvanın kısırlaştırma işlemi gerçekleştirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner62

banner61